Voi apua, huomenna kouluun ;< En haluaa.
Nyt oon lakannu ihan kynnet, mustiksi. En osaa viilata kynsiä, joten kynsien päät on ihan kamalat. No ei se haittaa kukas niitä katsoo.. Oon muuten melkein saanu Paahteen luettua. No onhan sitä vielä 58 sivua jäljel, mut jos nopeesti luen saan luettua sen tänään.
Mun piti herätä tänään seittemältä, mut heräsin yhdeltätoista vasta. Hehheh, hyvin tulee varmaan uni tänään. Sitten siivosin huoneen, imuroin myös. Mulla oli hirvee riita siskon kanssa :'D Läimittiin toisiamme kun viimeistä päivää. Huoneen siivouksesta ei meinannu tulla mitään. (Meillä on yhteinen huone -,-).
Puin päälleni tänään espritin t-paidan, harmaan värisen. En oikein tykkää tosta t-paidasta, tekee lihavan näköiseksi. Ja onlyn farkut jotka on ihan risaset, hyvä että kiinni menevät. Jalassa oli valkoiset nilkkasukat ja adidasin kengät. Mahtava vaatetus -,-
Ja kaiken kruunasi että hiukset oli päin vittua (kuten aina) ja naamassa ei meikkiä paljoa mitään. Hehheh.
Menin sitten kaverini luo pyörällä sinne polkasin ja katottiin serranon perhe niillä sitte. Mentiin sen jälkeen kirjastoon ja kirjastosta meille hakeen rahaa. Meiltä mentiin sitten isompaan kirjastoon ja lainasin sieltä PMMP:n levyn. Sieltä mentiin sittarissa käymään ja mäkkiin mentiin. Juusto on taas euron, mikä ilon ja onnen päiivä<3
Ostin juuston ja mcflurryn daimilla njam ;>
Ja huomenna alkaa mäkki, limsa ja karkki lakko :( iiks. Ei tuu kesää, jouluun asti pitäisi kestää ja on joku uusi fazerin suklaalevy tulossa.
No sitten kotiin tulin sieltä mäkistä ja viilasin kynnet ja putsasin kynnet vanhasta lakasta. SItten käväsin suihkussa ja äiti lakkas ne mustiksi. (Älkää naurako mutta en osaa lakata itse oikean käden kynsiä ni äidin piti :D)
Nyt sitten oon istunu tässä, pitäiskö mennä ajoissa nukkuu?