Odotan tosi paljon sitä et iskä ja äiti lähtee sin lomalle <8 Yksin kerrankin, vihdoin viimein. Siit tulee jännää!
Toivottavasti saan jotain kivaa tuliaista, pakotan ne tuomaan! Siel on kuulemma Lacosten aito kauppa <: toivottavast siel olis halvempaa, vaik kuulemma siel on ihan Suomen hinnat. Sit haluisin jotain hyvää karkkii nam.

Tänää on ihan tylsä päivä ollu. Aamulla siistin huoneen tälläseks ihan normisiistiks, ei tääl mitään ihmeellisen siistii ole. Katoin Smallvillen ja 13 ja risat, lainasin sen kirjastosta. Sit tulin tietokoneelle ja oon ollu täsä jostain kahdesta asti, eh onhan mulla elämä? ;D Oon vaan välissä ollu pesees pyykkiä, syömässä jotain ja juttelees kummisedän kanssa.

Ihan tylsää nyt istua ihan pimeessä täällä. Äiti ei haluu nuuttipukkeja tänne ja tääl on kaikki valot kii, paitsi olohuonees ja keittiös on valot :D Nyt se tuli tänne puhumaan puhelimessa, kelle mahtaa soittaa. Varmaan sen siskolle :D joo taas niin kiintoisaa selitystä. Ihme et se tänne tuli ku tääl soi eminem ihan täysillä. Äsken se sano et se ei enää muista kelle sen piti soittaa -,-

Nyt se yrittää pakottaa meitä menee mammalle yöks eka viikonloppu ku ne lähtee -,- en haluaisi vittu. Sanoin että ehkä yhdeks yöksi sitte 8< Äiti sano et ei sil oo välii mut iskä on sanonu et pitäis mennä et saadaan kunnon ruokaa ja muuta paskaa ja ettei istuta koko ajan koneella ^-^. Ei niitä muutenkaan näytä häiritsevän.. Ja saahan sitä kunnon ruokaa täälläkin kun minä kokkaan, ni !!! Ei vaan kiinnostais ku on menkat sillo ja en haluis mummolaa sillai  mut kai sitte vittu 8< ehehheheheehhhhheee.

Joo ei oo mitään järkevää sanottavaa enää, tabermannin sanoin kiitti vitusti. : D