Mun pitäis siivota huone, ei kiinnosta yhtään.Tuli taas hieman nukuttua joten päätä särkee -,- Menin joskus puoli yhden maissa nukkumaan ja nousin kunnolla puoli kahdelta. Täällä on ihan sekamelska, astioita joka puolella sekä vaatteita plus muuta roinaa. Pitäis imuroida ja pyyhkii pölytkin mutta just nyt ei vaan jaksa.

Ainiin huomenna on terveystiedon koekki..Niin siihenki pitäis sitte lukea. Ei sitä tartte paljoo lukea mutta ihan tarpeeksi että ei kiinnosta. Läksytkin pitäis tehdä kiva juttu.. Huomenna koulua kahdeksasta kolmeen joten on läksyjäkin ihan kiitettävästi.Eiku hei jes mennäänkin huomenna yhdeksäksi (; Ja on kotsaa, matikkaa, bilsaa ja yhteiskuntaoppia eli ei läksyäkään paljon ! Vaan matikasta ja bilsasta vissiinki. Toivottavasti olis bilsan tunnilla toi koe. Jos olisin ollu koulusa tänään ni oisin päässy yhdeltä.

Mun tekee mielettömästi mieli syödä jotain hyvää, mut ei meillä oo. Meil on pelkkää leipää ja raejuustoo hot.
Onneks äiti tuol mulle huomenna kaupasta ananasmandariinia(mehua,njaaaam) ja piparitaikinaa<3 ni saan leipoo sit piparei. Keittäiskö teetä? Ei kummiskaan tee mieli vaikka tekee ja pitäis ehkä pukea? Mulla on pelkät alushousut ja yöpaita, hihi.

No heei, pitäis nyt ehkä pistää vaatteet päälle ja siivota. Mut emmä tiedä, ei huvita ollenkaan..