Lol sain istumista eilen, ihan sama. Äiti jotain kitisi hetken mut ei se sit paljon mitää sanonu, eikä se onneks kertonu iskäl. Se olis suuttunu varmasti. Sain sen tunnin jatkuvasta häirinnästä.. Häiritsin kerran öh? Sanoin pari sanaa, mut ihan sama. Turha siit mitää mäkättää, tulee vaan enemmä istumist.

Nyt musta tuntuu ihanalta, iloselta ja silleen. Mun mieli-ala kyl vaihtelee koko ajan.. Toivottavast tää hyvä mieli-ala pysyis nyt. Aamulla itketti viel niin pirusti kun porukat valitti kaikkee. Siit esim. ku pyörä on niin paska vaik vaan 3 vuot vanha ja jotai ne mutisi et ei voi tomsel ostaa mitää mopoo ku pyöräkää ei pysy kunnos -,-.

Ne lähtee 3 viikon päästä ulkomail viikoks <88 jes siskon kaa kaksistaa 10 yötää ;o ihme et ne antaa, hei miettikää en oo koskaan ollu _yhtään_ yötä kotona ilman niitä. Ei ne käy missään juhlissa koskaan, jos käy tulee yöks kotii, ne ei käy missää baareis ja me mennää joka paikkaan aina mukaan tai sit mennää just johki mummolaa. Sit ne anto ihan tuskis kaikkii ohjeita ja sano et ei saa lintsata jne. mut sit suutuin ku sanoin et no vittu en tietenkään lintsaa ja en valvo, meen muutenki ite nukkuu. Sit iskä sano et ain teitä pitää komentaa nukkuu, sit sanoin et öh ehkä ala-asteel viimeks? Et mennää ain nukkuu oikeeseen aikaan, sit suutuin siit ku mua ohjestettiin niinku en osais :D Suutun varmaan tyhmistä mut en voinu sil mitää 8D

Menin eilen kaveril yöks. Menin suoraan koulusta sinne, soitin vaa äidil et jään tän yöks ja se oli vaan sillee okei.
Oon tolla kaverilla yliusein yötä ni mul on siel yöpaita ja hammasharjaki 8D Tehtiin hyvää ruokaa, mariannejäädykettä, jauhelihaperunalaatikkoa ja sämpylöitä. Kaikki onnistu hyvin ja hyvää oli! Sit me luettiin hiukan kirjoja ja luettiin vanhoja mesekeskusteluja :''D Jestas ne oli tyhmiä. Pitkästä aikaa mulla oli tosi kivaa ja sain untaki (: