Ei oo ollu taaskaan vähään aikaan aikaa/ halua kirjoittaa. En tiedä miksi.
Mutta on taaas paaaljon kerrottavaa! Taino ei nyt niin kovin kiinnostavaa varmaan kenekään lukea mutta tärkeää mulle <:
Iskä tilas tänään mulle ja kaverille liput Avril Lavignen keikalle, Helsingin jäähallil <3 Saatii ihan siedettävät paikatki kuiteski. Netissä luki et lippu maksaa 41 e kpl mut nyt se onki 45 e? No sama se pari euroo siinä vaan meni ylimäärästä :p Sit tarvii säästää ruokarahaa ja seuraavana päivänä mennää kai kaupungille ni siihen <: Iskä ja äiti antaa ehkä ruokarahaa mut loput pitää maksaa ite, jos käyn hiukan tota ennen mummolassa selitteleen tosta ni tulee sieltäki salettii rahaa.

Aah lauantaina tampereelleeee !<3 Nään vihdoinkin nettikaverin ja tätä on odotettu niiin paljon.
Porukat vie mut kahdekstoista sinne juna-asemal mis nään sen ja sit lähetää kahdestaan kapeen ja sitte lähen kahdeksalt kotii joko nii et iskä ja äiti hakee mut tai sit meen bussil :p toivottavast on kivaaa <3

Tapellaan mun siskon kans nykyää aina, mul on kädes kynnenjälkii ja mustelmii ku tapellaa koneesta ja tv:stä. Ollaan molemmat niitten orjia >.< Pitäis vähentää molempien mutku ei pygeee!

Särkee päätä ja tää dataushan auttaa? Oli perjantaina ruotsin koe joka meni huonosti ja tänää oli äikän koe joka meni myös huonosti ja huomen on enkun koe joka menee varmastikin myös huonosti >.< pitäis lukeeeeeeeeee. Sit ens viikol on matikan koe ja paskaaaaa.Täl viikol on matikas iha rentoo ku osa meijän ryhmäst lähtee luokkaretkelle ni ei voida men asiois eteenpäi <: hahahaa. Mutta pitäis lähtee ehkä lukee enkun kokeeseen ja luen potteria <: Ainiin muuten voitin potterin, ei tarvinnu sitäkää maksaa<3 Oon vast jollai 200 sivul mut hyvä on moi !