Jeei  enää hetki niin saan syödä karkkia <3 ihmeen nopeeta aika menee, yleensä se menee yli hitaasti kun jotain odottaa. Oi oi vain 5 tuntii ja vartti ! sitten on joulu, en tajua sitä edes vielä! ja saan syödä karkkia aah !
Ja pian pääsee mamman luo ja näkee ihania sukulaisiaaa! Haluun niin nähdä siskon ilmeen ku se saa niin hienoja lahjoja ja semmosia ku se on toivonu (:

Tänään on ollu ihan boring päivä. Tuntuu ihan lauantailta kun on huomenna vapaa päivä. Aamulla heräsin ittestään jo 09.41 o_o ihme et noin aikasin kuitenki. Sitten istuskelin hetken siinä sängyllä ja söin jugurttia. Sit siskon kummisetä kävi tääl ja luin kirjaa vähän aikaa, sit kyllästyin ja menin sängylle makoileen ja kuuntelin mp3 siin joku tunnin <: Tavallaan nukahdin yhdessä vaiheessa ku en muista mikä biisi on tullu o_O musa oli ihan täysillä en tajuu että nukahdin, tai sitten en ees nukahtanu. En kylä tiiä. Sit oon dataillu koko päivän ja kattonu the joulukalenterin jaksoja <: ja söin yhdes vaihees ruokaaki ja koristelin kuusen.
Vois men lenkille jos sais siskon seuraksi.
Mut viellä kerran, erinomaista joulua ja onnellista uutta vuotta 2008 kaikille jotka tätä lukee <: