Miks mul ei oo koskaan tarpeeks aikaa?
Se kuluu ja kuluu, enkä saa siitä kii.
Siks kaikist hyvist muistoist mä pidän kii.
Miks mul ei oo koskaan tarpeeks aikaa?
Ne sekunnit, minuutit, tunnit ei venaa.
Ja kaikki voi olla liian myöhäst huomenna.

Uniikki- Aika ei venaa ketään

Tänään en oo ollu väsyny <: Koulussa oli ihan siisti päivä, kai. No ihan normaali.Nukuin yöllä melkein 9h (: Kerrankin sai nukuttuu hyvin. Tänä yönäkin yritän, meen nukkuu heti paon jälkeen ja herään vast puol ysi oijoi<3 Kympiksi kouluu. Mut ää aamulla koululääkäri :s Sitte selviää seki tuleeko niitä laseja vai ei. Tuntuu siltä että kyllä tulee. Ja korvatki on ollu hieman kipeet, selvii sitte mikä niissäki on. Sitte huomenna kapeen jos laittais vaikka lisää korviksia?
Koulussa oli liikunnassa frisbeegolffia, se oli ihan kivaa. Aika rentoa, just sellasesta mä tykkään. Vihaan sellasta hikipinko liikuntaa missä tulee hirveä hiki. Sit oli taas uskonnossa sellane suht rento tunti. Juteltiin kaikkea ja vaihdettiin paikat.Harmi että mun paikalta ei nää suloa. Sit aamul oli muute matikkaa ja katottiin joku video, jou.
Huomenna on rento päivä, kympiks kouluu (kuten jo sanoin) ja pääästtään yhdeltä! On vaan jotain tietokilpailuja koko päivä.Sitten loppupäivästä on joku itsenäisyysjuhla. Ja se lääkäri aamulla :s Saankohan unta kun jännään sitä.
Pitäis ehkä ruveta käymään lenkillä? Kunto on hieman jostain.. Ei välttämättä juoksulenkillä heti aluks vaan ihan nopeesti kävellen. Sitten kun siihen on tottunu ni sitten vois ruveta hölkkäämään. Mutta tajuan ton sitten aika ajoissa, kun just on tulossa lunta -,- Oon muuten ollu 3 kuukautta ja neljä viikkoa karkkilakossa, edisttystä. Jouluna loppuu sekin lakko ja saan syödä karkkia<3 Sit että tota karkin syöntiä sais vähennettyä ni vois pitää karkkipäivää.
Nyt oon taas käyttäny hirvittävästi hymiöitä. Näyttää junteilta mutta se on vaan tapa. Oon muuten ihan koukussa teehen. Juon sitä nykyään joka päivä. Tänäänkin kaks lasillista. Mustaherukka tee & lehmuksenkukkasitruunatee<3 Namnam jotain parhainta.
Muthei vois oikeesti mennä suihkuun -->
Mulal oli muuten tänään päällä:
mustatoppi, vero moda
jonka päällä pitkä sähkönsininen toppi, only
tummat farkut, replay
mustat villasukat made by mamma
Huomiseen !