On niin paljon läksyjä taas tehtävänä. Edelleenkään en ole saanut tuota äikän esitelmää tehtyä -,- No pakko saada tänään. On toi osalti valmis mutta ei kumminkaan ihan. Tossa on ihan liian vähän tekstiä ja pitäis laittaa noi tekstit järjestykseen ja laittaa lähteet niihin. Sitten se englannin koe.. En tajua mitään mistään ehtolauseista ja liitekysymyksistä sun muista. Viime kokeessa olin ihan hukassa kun en osannut sanoja, nyt varmaan pitäis lukee ne hyvin. Pitäis muutenki saada parempi numero kun viimeks tuli 6½ ja en ollu ihan tyytyväinen. No oma syy kun en lukenut kokeeseen.

Läksyjäki on niin paljon, pitää opetella joku ihme joululaulu joka me esitetään joulujuhlissa. Pian pitää ruveta enkelikuoroonki harjotteleen.. Sitten pitää kirjottaa biologiasta lauseita jostain aivojen toiminnasta. Ja fysiikan tehtävät.. Menee taas tääkin päivä koulutehtäviä tehdessä. Oon ihan tuskissa näin vähästä tehtävä määrästä ja oon suunnitellu meneväni lukioon? Eihän siitä tulis mitään.

Mulla menee nykyään koulu niin huonosti. En jaksa tehdä läksyjä kunnolla enkä lue kokeisiin. En lukenut terveystiedon kokeeseen oikein yhtään, en lukenut matikkaa, enkä kotsaakaan. Kotsa meni kyllä tosi hyvin, ihme kyllä. Matikan ja tvt:n kokeita ei olla saatu vielä mut epäilisin et matikka on joku kutonen ja tvt joku seiska tai kasi? Ainiin, huomenna saadaan kai fysiikan kokeet.. Se meni toisaalta ihan hyvin kun kerrankin ymmärsin asiat. Luin siihen ihan tarpeeksi (kai?) ja olin tukiopetuksessa. Mut toivottavasti tulis edes seiska siitä, toivon kyllä kasia : ) Enää on tulossa äidinkielen koe, biologian ja sit se englannin. Nyt pitää bilsan kokeeseen lukea hirmusti kun on toi on sitten viiminen koe bilsasta enää ysillä. Sain toisesta bilsan kokeesta ysin ja jos tästäkin sais ysin ni sitten se pysyis ysinä todistuksessa <: Ja äidinkielen koe hmm.. Siihen pitää lukea tosi paljon. Sain viime kokeesta kuus miikan ehheh. Mutta en oikeasti ymmärrä mitään runojen tulkitsemisia. Nyt on kielioppikoe, pitää opetella kaikki tosi hyvin jos sais edes kasin tai no edes seiskan!

Nyt pitää varmaan tehdä toi esitelmä kuosiin ni sitten jos lukis kokeisiin ja tekis läksyt ni jäis illalla muuhunkin aikaan ku pelkkiin koulutehtäviin kiitoshei!