Tääl eletään vaan kerran, mä elän nyt
Ainakin voin sanoo et oon elänyt

Elastinen- Anna mun

Sisko siivos huoneen kiitos sille, tääl on kivampi olla ku on siistiä. Keittiössä teevesi porisee ja lämmitin äsken itselleni kaksi lihapaisteijaa. Porukat kävi mamman luona ja toivat tuliaisiksi lihapastejoita ja keksejä joita mamma oli tehnyt jo jouluksi pakkaseen.Yritän niitä tässä syödä mutta ovat niin kuumia että suu palaa.
Tänään kysyin kaverilta että voinko tulla sinne ja sitten menin ja meidän rupesi tekemään sipsejä mieli. Katottiin sitten netistä onko sale auki ja netti väitti että on. Ihmeteltiin sitä vähän, mutta lähdettiin sitten kävelemään salelle. Sitten kun oltiin siellä niin kiinnihän se oli.. Onneksi mäen alapäässä (sale oli mäen päällä) oli r-kioski ja mentiin sinne sitten. Oli vaan pirun kallista ;< Mutta saatiin sipsejä mitä haluttiin. Sitten käveltiin takas kotiin tai oikeastaan mentiin mun kaverille. Syötiin niitä sipsejä ja katottiin vuoden 2005 big brother dvd:tä, hihi.
Kun oltiin sitä jonkun aikaa katottu, kateltiin sen jälkeen hetki linnanjuhlia ja lähdin kahdeksalta kotiin, ku oli pakko tulla lukemaan kokeisiin. En ollu alottanu ennen ku vasta ku tulin kotiin luin hiukan ja menin sitten suihkuun. Sen jälkeen pistin yöpaidan päälle ja luin vielä vähän. Nyt on hiukan koealueesta lukematta ja läksyt tekemättä. Tekis mieli pitää omaa lomaa aamulla tunti, ni jäis matikka pois. Olisin "hammaslääkärissä" mut sitten taas en tiedä.. Äiti on kotona ja ihmettelis että miks meen vasta kymmeneksi, se ei tasan uskois mun selityksiä että "meil on sillee et nyt tänä perjantain mennää kympiks."
Nojoo ehkä vois jättää ton lintsailun heti kättelyssä pois. Ei siinä oo järkeä, ja kumminkin joutuisin myöhemmin ne tehtävät tekeen, saan sitten viikonloppuna nukkua.

Viikonlopusta tulee niin kauhu. Tai no ei kauhu välttämättä mutta tylsä ja niin.. Mut on kutsuttu yksiin bileisiin mut emmä tiiä jaksanko mennä. Olisin ainut joka on selvillä vesillä, ihan varmasti. Se on aina yhtä tylsää, joka bileissä joku itkee ja sitä saa lohduttaa ja joutuu auttamaan kaikkia kännisiä. En tykkää yhtään.. Vois vaan viettää kivan koti-illan, jos vaikka olis kerranki dataamatta. Kaks kaveria lähtee kisoihin, niin nekään ei sitten sinne bileisiin pääsis. Toinen kavereista ei myöskään juo joten sit olis kivempaa ku olis joku muuki joka ei juo, mut sitte ku on ainut selvä ni on tylsää. Mun pitää viikonloppuna lukee englannin kokeisiin ja tehdä äikän esitelmä. Ei kiinnostais yhtään mut pakkohan se on. Jos tekis huomenna tota äikän esitelmää, ni sit olis lauantai vapaa. Lauantaina vois tehdä joulusiivon. Imurois ja pyyhkis pölyt, siivois laatikoita ja sellasta. Järjestelis hyllyjä, siivois nurkat mitkä on aina sekaset, siivois pöydän ihan kunnolla kerrankin, vaihtais lakanat ja veis maton ulos ja tälläin.Jos vaikka kerrankin heräis ennen kahta. Nykyään sitä tapahtuu erittäin harvoin. Ku mä nukun viikolla niin vähän, ni viikonloppuna sitten nukun tosi kauan.

"Nyt sitten ovi kiinni ja tietokone sammuksiin! **** hei, sulla on huomenna koulupäivä, katos hiukan kelloa, nyt sitten tietokone kiinni!" En kyllä sammuta tätä vielä en jaksa. Haluan olla tässä vielä kun mua ei väsytä yhtään.Mutta vois hiukan tässä datailun ohessa lukea noihin kokeisiin ja tehdä läksytkin. Kiitoshei!