Ei vittuu,en eilen ollut koneella sekunttiakaan! Olen ylpeä. Olen päättänyt että nyt en oo maanantaisin ja keskiviikkosin koneella ollenkaan, ellei oo joku _tosi_ tärkeä juttu. Tosi tärkeäksi jutuksi lasketaan vaan joku koulujuttu mikä täytyy tehdä koneella.
Eilen oli koulussa vielä ihan siedettävää. Voisin selittää eilisestä jotain kun en eilen täällä kirjotellut..
Oli aamulla heti äidinkieltä, saatiin kirjat ja se selitti jotain kun ysillä on nyt semmonen joku kirjalista.. Siitä se sitten selittikin koko tunnin. Ruotsissa kirjotettiin jotain vihkoon ja saatiin kirjat ja vihot. Sitten oli yhteiskuntaoppia, jotain selitystä alkutunti ja lopputunnista me päällystettiin kirjat. Matikassa oli uus ope, tai no ei se uus ollu siel koulussa mut uus meidän ryhmälle. Se oli aika sellanen tiukka mut ihan mukava muuten. Tehtiin joku lieriö ja kartio-moniste.. Sit loput kaks tuntii oli bilsaa, ihmisbilsaa. Jotain soluista tehtiin vihkoon ja luettiin kirjasta. Siinä tuntien välissä meillä oli tukioppilasvartti Eijan luokassa. Siellä me suunniteltiin jotain keskiviikkoa varten, tai ei oikeastaan ehditty pahemmin suunnitella mut sovittiin et perjantaina ainakin nähdään ja sovitaan enemmän. Siinä se koulupäivä sit meniki. Kotona sitten lueskelin sitä Tytöt kirjaa, aika tylsä oikeastaan mutta luen nyt loppuun kun kerran aloitinkin. Oon jo jotain hiukan päälle 100 sivua lukenut. Söin ruuaksi valmispitsan kun oli pahaa ruokaa =D Menin ulos kävelemään ja mun oli tarkotus hakea hiekkaa rannalta mutta sitten ajauduinkin toiseen paikkaan ja otin hiekkaa sieltä. Menin kotiin metsäpolkua pitkin ja keräsin puun lehtiä, kiviä ja kukkia. Kotona kirjotin kirjeen ja laitin nua hiekat ja lehdet sun muut siihen. Kaverini on innostunut kaupungista jossa asun ja haluaa kaikkea täältä. Illalla luin kirjaa ja katselin Oprahia. Kesken sen nukahdin, mutta vain n. puoleksi tunniksi. Menin sit suihkuun, söin pesin hampaat, katoin hetken voicea ja nukahdin. Päällä oli musta toppi jonka päällä blendin armeijanvihree semnen jonka kaulaukko on melkeen rintojen alle niin siin on vähä pakko olla toppi alla. Jalas oli semset repaleiset onlyt ja sitte siinä päällä oli koulussa h&m:stä ostettu tummanharmaa huppari. Tai ulkona se vaan oli. Jalas oli mustat adidasin superstarit.

Tänään oli koulukuvauspäivä. Aamulla kahdeksaksi ja kotiin kolmelta ;< jesh. Aamulla ekaks oli terveystietoa. Meil oli uus ope joku Eeva. Eka se vaikutti ihan kivalta mut sit ku aamunavaus oli loppu se oli kauhee tiukkis ja rasittava. En tykkää kyllä siitä. Sit meil oli äikkää, tehtiin jotain kansanperinne juttuja se luki meille kalevalaa ja raamattua ja kyseli mitä yhteistä niissä oli ja saatiin läksyäki :< Ja huomen on äikkää ei vittu.. Sitten oli fysiikkaa kaks tuntia ja meillä oli semmonen siisti luokka mis oli semset tuolit kivat tuolit. En osaa oikeen selittää ;< Niillä ei kyl pysty keinuu mut sillä pohjalla voi leikkii ;D Toisella tunnilla tehtiin tehtäviä ja ekalla ei oikeen mitään kuhan ope jotain selitti. Englannin tunnilla sitte oli koulukuvaus. Mulla meni niin päin vittua ;< Mulla oli kuvassa ne replayn tummat farkut ku oli tiistainaki ja lacosten punainen t-paita, jalas oli lacosten kengät ja sukat ja alusvaatteet oli tietty. Ulkona oli sama kun eilen,  tummanharmaa huppari. Lopputunnista tehtiin jotain tehtäviä. Ruotsissa oli samanlaista kun eilen, kuunneltiin jotai kasetilta ja kirjotettiin sanoja vihkoon. Jeees. Oli viellä matikkaa, edelleen geometriaa. Piirettiin vihkoon niitä vitun kartioita ja särmiöitä silleen kolmiulotteisest. En osannu, olin muutenki väsyny ja päät särki, hyvä etten parkunu :D No kummiinkin tulin sitten kotiin ja nyt oon täällä. Mulla oli äidin puuteri mukana ja en tienny et se on irtopuuteri ja luulin et se meni rikki =D Sit näytin sen meijä äitil iha tuskis ja olin sillee sori ja sit se vaan et  ai kui? Sit selitin sille ja se alko nauramaan 8DD Luulin jo et joudun ostaa sil uuden.