Mua jännittää joulu hirveesti (: En ymmärrä ollenkaan miksi. Tiedän lähes kaikki lahjat mitä saan ja en pidä jouluruuasta. Kai vaan jännitän sitä ihanaa fiilistä mikä jouluisin on. Oli lunta tai ei se tuntuu niin ihanalle. Se tuntuis kyllä vielä ihanemmalta jos olis lunta. Viime jouluna meni kyllä yks asia niin pieleen. No ei nyt niin pieleen mutta siis avattiin lahjat liian aikasin. Ei koskaan olla avattu nitä niin aikasin ja se tuntu ihan hassulta.
Toivoin äitiltä että nyt ei avattais niin aikaisin niitä.

Meidän joulu on sellainen että aamulla me katotaan telkkaria, joulupukin kuumalinjaa ja näitä. Sitten me syödään joulupuuroa aika usein aamulla, tai sit ollaan edellisenä iltana syöty. Me valmistaudutaan joskus aamiaisen jälkeen käydään suihkussa jne. Puetaan ja meikataan ja pistetään hiukset. Yleensä me mennään joksikin kahdeksi tai yhdeksi mamman luo ja syödään joskus kahden aikaan muistaakseni ? Sit me syödään melkeen pari tuntii  ku kaikki hakee lisää (paitsi mä ja sisko ;D) sit me vaan istutaan siskon kanssa siinä kun muut syö tai katotaan telkkaria. Nyt on serkkuvauvakin siellä, tai no ja puoltoistavuotias. Nyt me voidaan leikkii sen kanssa siellä oi =) Tai oli se viime vuonnaki mut se oli vaan puoltoistavuotta sillon. Kun ollaan syöty kaikki naiset siivoo ruuat pois ja kaikki lautaset sun muut pistää pois. Siivoo pöydän jne.Sinä aikana me muut katellaan telkkaria ja jutellaan. Jossain vaiheessa iltaa suljetaan takkahuoneen ovi ja meijät (ainakin lapset)  jätetään sinne. Vaikka niin vanhoja ollaanki. Mamma ja jotkut kantaa lahjoja kuusen alle. En tiedä tuleeko tänä vuonna joulupukki (saattaa tulla ku tessa on niin pieni) sitten mä ja sisko jaetaan lahjat. Niin se on aina ollu, tykkään lahjojen jakamisesta. Sitten ku kaikilla on lahjat niin jokanen valitsee sen missä on hienoin lahjapaperi ja avaa sen ensin. Sitten ku kaikki on avannu lahjat kaikki näyttää omia lahjojaan ja kattoo muiden
lahjoja (: Sitten juodaan kakkukahvit ja syödään kaikkia jouluherkkuja ;p En ole ihan varma oliko toi kahvi ennen vai jälkeen lahjojen jaon? Kun musta tuntuu että se on jälkeen. No kumminkin sitten pakataan lahjat kasseihin ja viedään autoon ja huristellaan kotiin. Kotona aina meen koneelle ja jos on joku lahja mitä voi käyttää ni otan sen heti käyttöön :D Sitten dataan ja juttelen kavereiden kanssa niiden joululahjoista <;
Meen yleensä myöhään nukkumaan jouluna, ainakin myöhemmin ku kahdeltatoista (;

Joulua meidän perheeen lisäksi (perheeseeni kuuluu vanhemmat +sisko) viettävät samassa paikassa äitini siskot perheineen eli yksi sisko on yksin, sitten toinen sisko ja miehensä ja vauva, kolmas sisko miehensä ja poika. (no täysikäinen jo) Ja yleensä myös kolmannen siskon tytär ja tyttären poikaystävä mutta tänä vuonna eivät ole messissä. Sitten vielä mamma (:

Viikon päästä on eilen ollu joulujuhla ja huomenna on joulu :p <3 ihanaa. Laulan muuten joulujuhlassa, en osaa tippaakaan sitä laulua :s oon enkelinkin muute. Ja enkelilaulutkin pitää opetella, huomenna tunnin harkat.

Huomenna on äidinkielen koe :s sijamuodot pitää opetella, sekä lauseenjäsenet ja sanaluokat. Ei tuu kesäämo.

I don't want a lot for Christmas
There is just one thing I need
I don't care about the presents
Underneath the Christmas tree
I just want you for my own
More than you could ever know
Make my wish come true..
Baby all I want for Christmas is you

MCR- All i want for christmas is you