Joskus iltaisin mä mietin tulevaisuutta
aikaa uutta, enkä tiedä yhtään mitään muuta
paitsi sen, että ettei tästä tulis matka lyhin
mieluummin varon ku tyrin, sekä pyrin elää hyvin
mun toive tulevalt on etten menetä chansseja
niin et joskus vielä jalois kirmais lauma pikku-ansseja
ennen kaikkee toivon vastaavani mieltymyksiis
et onni jatkuu, etkä jätä koskaan yksin.
Salmari- Älä koskaan jätä yksin

En osaa mitään noista eduskunta jutuista ja mitä EU juttuja ovatkaan. En halua huomenna kouluuun, apuaaa. En osaa tossa kokeessa mitää -,-. Tällä kertaa tää ei oo mitään itsesääliselitystä vaan ihan oikeasti. En muista mitään, kun luin tota aluetta ni mun silmät meni vähän välii kiinni ja ajattelin ihan kaikkee muuta ja pää notku ja meinasin oikeesti koko ajan nukahtaa. Eli tost lukemisest ei toisin sanoen ollu yhtään hyötyä.. Pitäis varmaan Heroussin jälkeen lukee aluea ajatuksella läpi ja kertailla, opetella pressat. Siihen menis joku 2 h ja pääsisin taas vasta kahdentoista aikaa nukkumaan ja huomenna kasiin.
Tän lisäks viel huomen on niin paskoja aineita, mut onneks päästää yhdeltä. Äikkää, enkkuu & matikkaa + koe. Matikka argh. En ymmärrä yhtään ja se on niin vitusta ://.

Ja sitten välit on menossa yhteen tärkeään ihmiseen. Ei olla enää yhdessä paljoakaan ja se ei kerro mulle mitään. Ei jutella ja jos jutellaan, se on sellasta kiistelyä tai sitten se on jotain "mitä kuuluu ? " jne.

En vaan jaksa enää, eniten tässä risoo koulu. Ja mun pitäis saada hyvä todistus? Ja pitää yh ysissä? Vitut, se laskee koska tästä kokeesta saan niin paskan numeron.
Miksi pitää olla tällänen vitun säälissä kieriä, en tee asialle mitään. Inisen vaan, ei voi mitään en voi sille mitään ääääää.

Voi jeesus valvotaan kavereitten kanssa sitä seuraaval viikol koko yö ja mennää aamul kouluu :''D

Vaikka kaikki meistä ei jaksa enää
Yks elämä luotu
Ja siit en luovu
Sun pitää vaan jatkaa elämää