Hetkeen en oo kirjotellu, en oo niin paljon nyt koneillu ku meinasin että se auttais siihen että en saa unta. Ei oo kyllä erityisemmin auttanu. Eilen uni tuli kyllä.

On ollu aika tylsä viikko. Ei oo mitään erikoista tapahtunu, paitsi olin lucia kulkueessa eilen meijän koulussa. Laulettiin sitä lucia lauluu ja jaettiin pipareita jengille. Heh tiistaina lintsasin tunnin, paha minä. Ei vain kiinnostanut matikan tunnille meneminen, kattelin kaverin luona bb:tä. En aio ottaa tavaksi, tyhmää sellanen.
Maanantaina pitää viedä 25 euroa kouluun.. 10 leiristä jolla olin joku kuukaus, kaks sitten. Sitten 14,50 e luokkasormuksestaa ! <; saadaan ne jeijei. Hyvä olis että äiti antais rahaa.

Hmm.. iskä kokkailee keittiössä kuulostaa siltä. Se ei osaa varmaan edes tehdä leipiään ite joten ihmettelen.Äiti on kyllä myöhässä kotoa o_O sen olis pitäny jo tulla, se pääs kolmelta? Jos se meni kauppaan.. Mutta siks iskä kokkaileeki ku äiti ei oo tullu ku se lähtee jo aikasin tänää salille. :D

Tänään on isosilmottautuminen! Illalla pitäis jaksaa polkee kirkkoon ja takas tuolla kylmässä -,- Arvaa kiinnostaisko..

Iskä otti varmaa isoimman kattilan ja ensi se ei löytäny rakettispakettia :'''D Hehe, olis niitä pienempiäki kattiloita ollu..