Aijai, lähes koko päivän sattunut päähän. En saa kun yhtätiettyä päänsärkylääkettä alas ja nyt en jaksanut ottaa. Ihan sama ei tä paljoo häiritse..
Koulun jälkeen kävin kotona, söin valmishampparin ja istuskelin tässä koneella. Yllättäen.. Menin sitten yhden hyvän kaverini kanssa kaupungille. Ajattelin, että en ota laukkua ja lähdin menee. Sitten sittarin pihalla tajusin että voi vittu mulla ei oo avaimia. Tungin sit vaan pyörän sinne jonnekkin väliin ja mentiin sittariin. Ei me kumpikaan ostettu mitään, kuhan kateltiin. Sieltä mentiin onlyyn ja vero modaan. Siellä oli suurin osa ihan järkyttäviä kuteita... Käveltiin sieltä Spice Iceen. Mulla ei ollu rahaa mukana ja muutenkin ni en ottanu mitään. Kaveri otti päärynäpirtelön, se oli aika hyvää kun maistoin <3__<3 Mentiin kirjastoon koneelle, mä en muistanu omaa sitä koodi juttua siihen koneeseen ni en sitte menny. Istuskelin 20 minuuttia kaverin vieressä kun se oli galleriassa ja sillein. Kattelin siinä sitten vaan ympärilleni ja mitä se teki. Kirjastosta mentiin sitte studio 25:seen, siellä näin yhdet ihanant mustat lacosten kengät ♥ Nyyh ne oli 95 euroa ja mulla on vaan lompakossa 50 euroa ja pitäis säästää wescin huppariin ja uusiin farkkuihin. Haluisin tiger of swedenin farkut mutta ei taida lompakko kestää sellasta 0_o Pitää varmaan tyytyä onlyn tavis farkkuihin..
Mutta studiolta mentiin sittarille takaisin, pyöräni oli tallella 8D Istuskeltiin siinä sittarin portailla hetken aikaan parin koulukaverin kanssa. Mentiin sitten kaverin kanssa molemmat omiin koteihimme. Minä tietysti avasin tietokoneen, yllätys yllätys. Tajusin muuten että kirjoitan jo kolmatta kertaa tänään..
Ja aloitin tänään 14.8.07 karkki,limsa ja mäkkilakon! Ja se saa luvan kestää Jouluun asti.
Luin muuten eilen Paahteen loppuun. Oli ihan kiva kirja, erilainen kuin muut kirjat. En oikein ymmärtänyt kirjan loppua mutta ihan sama.
Aloitin Riitta Latvalan Tytöt kirjaa. Alku vaikuttaa lupaavalta, saattaa olla ihan hyvä kirja. En osaa vielä oikein mitään sanoa kun olen vasta 20 sivulla.
Voisin ruveta pikkuhiljaa lopettelemaan tätät datausta. Huomenna kahdeksan aamu. Meillä on muuten tällänen lukujärjestys:
Ma 8-15
Ti 10-14
Ke 8-14
To 8-15
Pe 8-14

Aika paska. Melkeen joka päivä kasiin :< Pitäis tänään viellä pistää reppu kuntoon (no ei paljoo tarvii tehdä)
ja lukea hiukan tota tytöt kirjaa. Öitä kaikille <: